آکادمی پیانو سولیست | اهمیت آموزش تئوری موسیقی
اهمیت آموزش تئوری موسیقی، چرا تئوری موسیقی یاد بگیریم؟ نقش تئوری موسیقی در یادگیری موسیقی
تئوری موسیقی، آموزش تئوری موسیقی، یادگیری تئوری موسیقی، کلاس تئوری موسیقی، کلاس تئوری موسیقی خوب، آک.زش گام به گام تئوری موسیقی
16683
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-16683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

اهمیت آموزش تئوری موسیقی

اهمیت آموزش تئوری موسیقی

بسیاری از افرادی که در حال یادگیری موسیقی و سازهای مختلف هستند، کمتر علاقه مند به یادگری تئوری موسیقی هستند، شاید به این دلیل که به نظر می رسد تئوری موسیقی یک مبحث حفظی و دارای فرمول و کسل کننده است و به اندازه ی نواختن ساز و قطعات و آهنگ های مختلف لذت بخش نیست. بسیاری از افراد هم از این هراس دارند که صرف وقت برای یادگیری تئوری موسیقی، آن ها را در یک چارچوب خشک قرار داده و سبب محدودیت و مانع پرورش استعداد و خلاقیت آن ها شود. در حالیکه بر خلاف آنچه تصور می رود، تئوری موسیقی در پرورش استعداد و خلاقیت افراد نقش شایانی دارد.

در این مطلب به اهمیت آموزش تئوری موسیقی و نقش آن در رشد و پیشرفت نوازنده ها می پردازیم. به همه ی هنرجویان و افرادی که علاقه مند به یادگیری موسیقی هستند، توصیه می شود که این مطلب را تا پایان بخوانند  تا با جنبه های مختلف اهمیت تئوری موسیقی بیشتر آشنا شوند.

 

  1. کمک به درک بهتر موسیقی و پیشزفت در آن

یادگیری تئوری موسیقی، افق دید هنرجو و نوازنده را در موسیقی افزایش می دهد. بسیاری از قطعات هستند که برای افراد جدید هستند و یا دارای پیچیدگی های  خاص می باشند. با یادگیری تئوری موسیقی، افراد قادر خواهند بود که قطعات جدید و پیچیده را یادگرفته و  قادر به آنالیز آن ها خواهند بود و از این طریق شما قادر خواهید بود که رپرتوار خود را گسترش دهید.

یادگیری جنبه های مختلف موسیقی، مانند گام ها، کادانس ها، فواصل و … یه هنرجو این امکان را میدهد که قطعات را سریع تر یادگرفته و در زمان تمرین به او کمک می کند تا با آشنایی و آنالیز یهتر قطعه، تمرین بسیار موثرتری داشته باشد و بتواند قطعه را بسیار زیبا اجرا اجرا کند.

خیلی از اوقات پیش آماده که افرادی که سازهای مختلف می نوازند، علاقه مند به اجرای گروهی قطعات هستند. در این زمان است که تئوری موسیقی نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. آشنایی با سازهای مختلف و اینکه هر سازی در چه محدوده و کلیدی قابلیت اجرا دارد، آگاهی از گام قطعه مورد نظر و به دنبال آن آکوردهای اجرایی در آن قطعه همه از مواردی هستند که نقش یسار مهمی هنگام گروه نوازی ایفا می کنند.

 

2.بهبود توانایی خواندن دیداری قطعات

مطالعه تئوری موسیقی به شما در ایجاد توانایی تطبیق نت ها نوشته شده در قطعه با صدایی که می شنوید در یک نگاه کمک می کند. توسعه توانایی خواندن موسیقی به شما کمک می کند تا پلی بین انگشتان و مغز شما ایجاد شود.

اگرچه تمرین توانایی خواندن دیداری شما را بطور قابل ملاحظه ای بهبود می بخشد ، اما مطالعه تئوری موسیقی نیز در این زمینه می تواند بسیار کمک کند.

دانستن اینکه توالی آکورد ها در قطعه به چه صورت است ،در زمان تمرین و اجرا ردیابی آنها را هنگام خواندن راحت تر می کند و حتی می تواند به شما کمک کند بر اساس اینکه قطعه در چه دوره ای ساخته شده و به چه سبکی است، متوجه شوید که قطعه چه مسیری را طی می کند.

 

  1. کمک به بداهه نوازی و از ارکان اصلی آهنگسازی

یکی از مواردی که یادگیری تئوری موسیقی در آن بسیار تاثیر گذار است، بداهه نوازی است. برای افرادی که علاقه مند به بداهه نوازی و در مراحل بعدتر آن آهنگسازی هستند، دانستن گام ها و اینکه کدام آکوردهایی در هر گام وجود دارد و نحوه ی توالی آکوردها برای توسعه قطعه بسیار مهم و اساسی است. وقتی شما این موارد را یادگیری، می ت.انید خیلی بهتر و بیشتر روی ملودی و لحن و احساس آهنگی که می نوازید تمرکز کنید.

خصوصاً در مورد آهنگ سازی. وقتی درک خوبی از تئوری موسیقی داشته باشید ، نوشتن موسیقی و آهنگ بسیار راحت تر می شود. یادگیری و نواختن از طریق گوش دادن مفید است، اما ایجاد این ارتباط بین صداها و نت ها روی کاغذ بسیار مهم است.

با توجه به اهمیت تئوری موسیقی در پیشرفت هنرجویان عزیز ، آکادمی پیانو سولیست، اقدام  به برگزاری کلاس های آموزش تئوری موسیقی از مبتدی تا پیشرفته کرده است. علاقه مندان به حضور در این دوره ها میتوانند با دفتر آموزشگاه موسیقی سولیست تماس حاصل فرمایند.

برای امتیاز دادن کلیک کنید
[مجموع: 1 میانگین: 5]
نظری وجود ندارد

نظر خود را وارد کنید

هنرمندان و دوستداران عزیز موسیقی

با عضویت در خبرنامه آکادمی پیانو سولیست از آخرین اخبار ، نت های جدید قطعات و آهنگ ها، و مطالب آموزشی موسیقی آگاه شوید.

عضویت شما با موفقیت انجام شد.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

آکادمی پیانو سولیست will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.